Dette er et arkiv (arkivdato: 08.05.2009). Arkivet kan navigeres i som normalt med unntak av søk.

Gå til www.itu.no for å finne det aktive nettstedet og for å søke i arkivet.

Den bærbare ellers går normalt, vet jeg Parajumpers norge ikke oppleve andre typer uregelmessigheter. Det var ikke koblet til internett i de parajumpers salg siste to ukene (probs begynte for en uke siden). Antivirus / antispyware-programvare som AVG, Avast, AdAware finner ingen påviselig element for å rapportere. Denne prisingen, i tillegg til den tunge markedsføringen av usunn mat alternativer, er undersnitt hva fastfood-bransjen sier sitt engasjement for sunne alternativer, sier Jennifer Harris, en talsmann for senteret. Folk ser vanligvis å få så mye mat for prisen, som gjør de sunne alternativene ser mindre tiltalende, legger hun til. Men Sue Hensley, en talsperson for National Restaurant Association, sier at næringen har mange rimelige sunne alternativer og at fastfood restauranter er tilbyr mer næringsrik barnas valg uk flyselskapet og har et økt fokus på råvarer, Det er en enkel, men ikke lett, formel. Finne denne british rail kort balanse er det største problemet, utfordringen og hodepine for ethvert selskap, sier Martin Roll, en Singapore merkevare strateg som skrev Asian deling av bilder nettsteder Brand Strategy. Selskaper har blitt skreddersy produkter til lokale smaker og grappling med de utfordringene som ligger i å gjøre det i flere tiår. Også jeg aldri sagt de oppfant noe. Jeg sa at de revolusjonerte markedet. Samsung introduserte Touch Wiz på i900. Da bussen passerte en McDonalds fast food restaurant med et stort skilt. 'Vi har åpent hele dagen på julaften. Kom og bli med vaskemaskin salg i cheer! '. Stegosaur fossiler er vidt utbredt fra USA til Kina viser hvor vellykket dette dinosaur gruppen var. Det finnes mange forskjellige typer stegosaur, hvorav Stegosaurus er den største. Den første Stegosaurus Fossilet ble oppdaget i Colorado av M. Det er mange steder på deling av bilder nettsteder vakre planeten Jorden som er sjelden besøkt og er ennå å bli oppdaget. Dette blir sagt, har Spania millioner Foto Deler av besøkende på årsbasis, men det finnes fortsatt mange steder som har vært skjult fra offentligheten. Trygt gjemt i, er Magaluf en hyggelig overraskelse for på salg mange som det er omtrent en million turister i året som kommer til denne flotte byen deling av bilder nettsteder.

Aktivitetskalender
1. april: Nasjonal avslutning i Lærende nettverk, Gardermoen [G. Ottestad, J.H. Skaug] >>

24.-25. mars: Digitale utfordringer, konferanse om Norgesuniversitetets IKT-monitor, Oslo [M. Søby, V. Kløvstad] >>

24. mars: Erfaringskonferanse - Det beste av Lærende nettverk, Stokmarknes [G. Ottestad] >>

23. mars: Fagdag - IKT i pedagogisk praksis, Lærende nettverksamling, [J.H. Skaug] >>

19. mars: eNorge-forum, FAD. Oslo [M. Søby] >>

ITU Mentor

ITU Mentor er en fri, nettbasert ressurs for refleksjon og skoleutvikling, som støtter skoleledere i arbeidet med digital kompetanse.

mer Mer om ITU Mentor
ITUs inspirasjonseminar for skoleledere

Høsten 2008 arrangerte ITU, i samarbeid fylkeskommunene, inspirasjonsseminar for skoleledere landet rundt. Inspirasjonsseminarene skal øke bevisstheten om hva det betyr å være skoleleder i en digital skolehverdag, og inspirere til økt innsats for utvikling av elevers og læreres digitale kompetanse.

mer Mer om ITUs inspirasjonseminar for skoleledere
Dokumentasjon fra konferansen sosial web og læring

Referat, filmer, pdf-er og lenker til annen dekning av konferansen.

mer Mer om Dokumentasjon fra konferansen sosial web og læring
IKT-ABC

IKT-ABC er et veiledningsprogram i strategisk skoleledelse med IKT. Målet med IKT-ABC er å veilede skoleledere gjennom en prosess for å lage en godt forankret IKT-strategiplan for sin skole.

mer Mer om IKT-ABC
STEPS project, the study of the impact of technology in primary schools

The STEPS project (Study of the impact of technology on primary schools) runs and is a response to a call for tender issued by the European Commission Executive Agency. This project will provide a comparative analysis report detailing the main strategies for the integration of ICT in primary schools in the EU27, Norway, Liechtenstein, and Iceland, their impact and future development perspectives.

mer Mer om STEPS project, the study of the impact of technology in primary schools
 
Universitetet i Oslo

ituarkiv.noituarkiv.noituarkiv.no